O nama

Argentaria d.o.o je osnovana 1996. godine u Sarajevu. Uposlenici firme blisko surađuju sa svojim klijentima, graditeljima, i individualnim izvođačima kako bi osigurali da objekt izražava klijenta za kojeg je namijenjen.

Sa više od 20 godina iskustva, arhitektonski biro Argentaria d.o.o je autor velikog broja projekata širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Osim faze arhitektonskog projektiranja, kompanija pruža usluge projektiranja instalacija u zgradama, kreiranju svih vrsta projektnih tehničkih dokumentacija, pružanja usluga nadzora i drugih usluga iz oblasti arhitektonskog, inženjerskog i tehničkog konzaltinga.

Svi projekti u ovom birou su urađeni u dogovorenom vremenskom okviru, sa stalnom koordinacijom svih faza projektiranja i kontrole kvaliteta.  Uvažavajući svakog klijenta sa najvećim poštovanjem i pružanjem potpune, aktivne uključenosti u svaki projekat, primili smo iznimne povratne informacije i pohvale od naših klijenata. Naša upornost i inovativnost nas čine uglednim i jakim poslovnim partnerima u provedbi i realizaciji željenih projekata.